Är det dags att flytta? Se hit!

Tyvärr har jag inte en ledig lägenhet till dig, men däremot något nästan lika bra. Det är nämligen så att jag fick nys om hemsidan Snabbostad som är nyckeln till din framtida bostad. Jag har tagit hjälp av Snabbostad nu när jag flyttat upp till Stockholm på grund av nytt jobb och jag måste säga att detta var min räddning. Dels så gick det snabbt och smidigt men framför allt så kan man undvika mycket oro och extra jobb på att hitta den där lägenheten. Har du dessutom inte så höga krav så handlar det egentligen bara om att direkt besöka deras hemsida för att läsa mer.

Men hur fungerar det?

Ja, man kan tro att Snabbostad handlar om magi, men det gör det inte. Däremot så är det så enkelt att man registrerar sig via hemsidan. Då fyller man samtidigt i vad man söker för typ av lägenhet, vart någonstans och om man har några andra referenser. Kanske handlar det om vart du vill bo, hur stort du vill bo eller om du kanske vill ha diskmaskin eller balkong. Precis som när du kanske gör en annons i någon av de traditionella facebook-grupperna.

Skillnaden är att du med Snabbostad får en notis via antingen e-post eller sms när det finns en ledig lägenhet utifrån det du har fyllt i att du letar efter. Då får du kontaktuppgifter till den som hyr ut lägenheten och du kan på så vis snabbt och smidigt få tag i ett förstahandskontrakt. Det finns många hyresvärdar anslutna och genom att du får en notis så slipper du sitta och leta själv. Snabbostad är verkligen framtiden för oss som letar hyresrätter i nya städer och förhoppningsvis ger det också fortsatta möjligheter om att testa på nya städer i framtiden!