Lär dig spela piano med 100 lätta låtar

Är du en av många som drömmer om att lära dig spela piano? Piano har alltid varit ett populärt instrument bland allmänheten, och är väldigt roligt att spela när man väl har lärt sig det. Jag upplever dock att många har svårt att ta sig den där tiden till att ta pianolektioner och att det ofta rinner ut i sanden när man bestämt sig för att lära sig att spela på egen hand. Jag tror helt enkelt att det beror på att man inte har de rätta hjälpmedlen för att underlätta sitt lärande.

100 lätta låtar på piano – notböcker så du utvecklas

När jag får frågan på hur man lättast lär sig att spela piano brukar jag alltid rekommendera att man köper sig några riktigt bra och pedagogiska notböcker att lära sig utav. 100 lätta låtar på piano är ett exempel på en väldigt bra serie av notböcker för piano där man successivt utvecklar sitt kunnande i att spela. Det finns många bra notböcker man kan lära sig spela piano med, men dessa måste jag säga är något utöver det vanliga.

Från gamla visor till kända popklassiker

Innehållet i dessa notböcker innehåller, precis som titeln säger, 100 lätta låtar på piano. Låtarna består av alltifrån gamla visor till kända popklassiker som i stort sett alla känner till. Detta är perfekt som underlag för den som vill briljera med sitt pianospelande på festen eller under middagen med vänner och familj. Att lära sig spela piano behöver helt enkelt inte vara så svårt och man behöver inte timtals med lektioner hos en pianolärare. Men hjälp av rätt notböcker så skulle jag säga att det är fullt möjligt att lära sig att spela piano på egen hand.