Välkommen in till oss!

Före detta Brillman, men numera Fredsgatan Optik som är din optiker i Göteborg! För i över 50 år så har man på Fredsgatan Optik, före detta Brillman, hjälpt kunder att hitta rätt i den djungel av glasögon och linser. Allt för att helt enkelt kunna hitta rätt för att se bättre och därmed underlätta något enormt i vardagen. Dem är riktiga fantaster när det gäller glasögon och erbjuder idag ett helt unikt urval av handplockade bågar. Eftersom man genomgående vill arbeta med kvalité så jobbar man med glasleverantören Carl Zeiss Vision och oavsett om du hört talas om denna leverantör innan så vill jag lova dig att du kommer vara stolt att du gjort det nu.

Hos Fredsgatan optik så kan du få hjälp med en undersökning av dina ögon, med eller utan ögonhälsoundersökning, men också om du behöver inför att du ska ta körkort. Glasögonen som du väl sedan beställer kan levereras väldigt snabbt, i vissa fall inslipade och klara inom en timme. Med andra ord så behöver du inte vara orolig att något dröjer, för dem vill verkligen se till att du kan se så bra som du förtjänar snarast möjligt!

Erbjudanden till dig som kund!

Skulle du kanske behöva mer än ett par glasögon? I så fall så får du inom 3 månader från ditt första köp hela 50% rabatt på glasen på så många ytterligare par som du vill. Studenter som har det lite knapert i kassan får 1000 kronor i rabatt vid köp av kompletta glasögon. Blir du dessutom avtalskund så får du arbetsglasögon för 15% rabatt vid köp av privata kompletta glasögon. Och väljer du att bli autogirokund så har du 10% på alla glasögon och solglasögon. Fredsgatan Optik är med andra ord ditt självklara val av optiker i Göteborg!