Köp fingervibrator online

För några veckor sedan var jag på tjejmiddag, vi är fem stycken som brukar träffas ungefär varannan månad. Träffas vi mer sällan än så blir det väldigt mycket babbel ända fram till klockan fyra på morgonen, så det bästa är att ses minst varannan månad. Det blev som vanligt mycket snusk-snack, konstigt att det är så varenda gång, och lite tips och råd från vissa tjejer (hahahaha). Bland annat diskuterades det om fingervibratorer som en del körde med. De var väldigt övertygande typ ”köp fingervibrator online direkt när ni kommer hem! En fingervibrator är absolut bäst!”. Vad som är bäst är enbart upp till var och en, jag är inte fan av fingervibrator. Tycker den är alldeles för klen.

Vibratorn låg hemma

Jag minns när jag och mitt x var på semester för några år sedan i Göteborg, det var faktiskt på min födelsedag som vi tog en weekend i storstan. Vi hade det väldigt trevligt när vi kom ner på fredagen efter jobbet, vi hade bestämt oss att vi skulle sluta jobbet några timmar tidigare och äta lunch i Göteborg. Därefter skulle vi checka in på hotellet, dela på en Cava och sedan gå ner till relaxrummet och bada jacuzzi någon timme, samt basta och bara ha det skönt. Efter bad och bastu kände vi för lite mer ”mys” och fortsatte på rummet men det blev sådär för jag hade så klart glömt min vibrator hemma.

Klent med fingervibrator

På lördagen bestämde vi oss för att leta upp en sexbutik och inhandla någon form av vibrator för att sätta knorr på kvällen! Det kan jag sällan utan hjälp av min vibrator, men jag tyckte det var onödigt att köpa en stor dildo utan var mer ute efter en lite mindre ”handväsk-vänlig” vibrator men blev då rekommenderad en fingervibrator vilket jag inte tyckte var en bra idé. Jag sade att jag behövde något mer rejält som vibrerade och då tog han fram en mini-variant av en dildo med ganska bra klös i, den köpte vi och fick bråttom till rummet för att testa. Sedan var vår weekend komplett.