Fina berlocker och hängen till sommarens smyckestillverkning

Nu har pärlgrossisten inne en massa fina berlocker och hängen till sommarens smyckestillverkning, som jag har längtat! Att tillverka egna smycken är en hobby jag haft sedan länge och jag tycker alltid det är roligt att inför varje årstid köpa hem nya pärlor, berlocker och tillbehör för att hålla mig uppdaterad i mina smycken. Det är även väldigt uppskattade gå-bort presenter så då är det alltid kul att tillverka lite smycken att ha på lager här hemma. Det är alltid lite extra uppskattat att ge bort egentillverkade smycken som gåvor.

Nu till sommaren är jag så sugen på att bära mer färgglatt

Här https://www.parlgrossisten.se/berlocker-och-hangen har jag hittat alla mina nya, fina berlocker och hängen som finns i alla möjliga sorters färger och material som exempelvis akryl, emalj, glas och halvädelsten. Mina favoriter har länge varit änglaliknande berlocker i antiksilver men nu till sommaren är jag så sugen på att bära mer färgglatt. Jag har spanat in några hängen som är formade som burkar med olika drycker i. Det finns bland annat citronjuice med härligt gula citronskivor i och melonvatten med röda melonbitar i. En riktigt glad färgexplosion helt enkelt.

En fantastisk hobby som både är rolig och terapeutiskt om du frågar mig

Om du precis som jag, älskar att tillverka egna smycken så bara måste du spana in alla berlocker och hängen hos Pärlgrossisten. Deras utbud är så otroligt brett och stort att jag vågar nog lova att det finns någonting för alla att tycka om där. Har du aldrig testat att tillverka egna smycken så kanske det är en bra tid att testa? Det är verkligen en fantastisk hobby som både är rolig och terapeutiskt om du frågar mig. Dessutom, vem vill inte ha ett gäng fina smycken på lager redo att ges bort?