Dunfodrade långkalsonger, vilken ide

Dunfodrade långkalsonger varför har jag inte tänkt på det, jag som alltid fryser. Jag kom över detta när jag sökte på nätet efter friluftsbyxor. https://www.p4h.se/ har bland annat dunfodrade långkalsonger, fast dom har mycket annat också. Jag tycker att det är ganska skönt att klä mig i fritidskläder från p4h. kvaliteten på deras kläder är riktigt bra och det är väldigt bra passform. Jag vill ju inte köpa nya kläder hela tiden utan vill ha bra plagg med bra passform och bra kvalité som håller. Det slängs så otroligt mycket kläder nu för tiden, vi lever i ett slit och släng samhälle och hur bra är det för miljön? När man väl har börjat handla på p4h så vill man inte handla någon annanstans, jag lovar er.

Handla från P4H

Det som är så bra och smidigt med p4h är att det är lätt att hitta rätt storlek, det är ju alltid ångerrätt på fjorton dagar så det är smidigt att skicka tillbaka om kläderna mot förmodan inte skulle passa. De flesta kläderna jag har köpt har 4- vägs stretch och det mina vänner är riktigt skönt att ha på sig. Byxorna blir så följsamma, inget som skaver eller sitter åt när man böjer sig ner, Jag vet ju att idag är nästan alla jeans i bomull med några procent elastan i, just för att göra dom mjuka och följsamma. Och varför skall man då inte ha det även i friluftskläder. Om man är jägare eller bara intresserad av att klä sig i jaktkläder finns det också på P4H. Och tro mig deras jaktkläder är snygga, det är inte längre bara gröna camouflage kläder längre utan finns i så många olika mönster och färger. Deras jackor kan jag rekommendera, riktigt sköna.